- At følge retningslinjerne er det eneste, der giver mening, siger Henrik Andersen

Frederikshavn White Hawks er spærret inde pr. dags dato, og kan med de nyeste restriktioner ikke komme ud for at spille de kommende syv Metal Liga-kampe.

Det ærgrer naturligvis White Hawks-direktør Henrik Andersen, der til gengæld anerkender, at man skal følge de retningslinjer, der er sat op for samfundet. Det siger han til Nordjyske.

- Man har det lidt splittet, men først og fremmest skal vi jo følge de retningslinjer, der er. Det er det eneste, der giver mening. Det skal vi gøre 100 procent, for der er også folk, der har det langt hårdere, end vi har. Folk, der ikke kan komme på arbejde i en anden kommune. Omvendt er vi jo sportsfolk, og vi vil selvfølgelig gerne spille kampene. Men det er sådan, det er, siger direktør Henrik Andersen.

Frederikshavn tildeles frem til 4. december halvandet point pr. kamp, som klubben deltager i, og det er pudsigt nok, hvad White Hawks har indtjent pr. kamp i denne sæson hidtil - og dermed er det altså en slags status quo for White Hawks i den kommende tid, hvor det rent sportsligt nu gælder for frederikshavnerne om at holde gruppen og holdet skarpt, indtil White Hawks igen kan træde ind i Metal Ligaen på den rigtige måde. 


METAL FINAL4: Esbjerg på nippet, nedlukningen koster White Hawks-chance Restriktioner lukker White Hawks-kampe ned indtil 3. december