Ikke godt for spillerne at holde pause så længe, siger Henrik Andersen

Hvad skal der ske med den resterende del af ishockey-sæsonen, cremen af det hele, slutspillet? Det er selvfølgelig det store spørgsmål her inden tirsdagens sidste runde af grundspillet.

Mandag klokken 10 træder Ligaforeningen sammen til et hastemøde, hvor direktørerne er indkaldt. Allerede fredag fik Henrik Andersen, White Hawks-direktør, spørgsmålet stillet fra Kanal Frederikshavn, og Andersen kan godt forestille sig, at man begynder slutspillet uden tilskuere, siger han.

- Jeg vil hellere have, at vi går i gang med kvartfinalerne på fredag som planlagt - også selv om det bliver uden tilskuere. I stedet for at spille tre kampe om ugen kan vi nøjes med to kampe. Så passer det med, at vi kan spille semifinaler fra omkring 1. april, siger Henrik Andersen til Kanal Frederikshavn.

- Det vil ikke være godt for spillerne at skulle vente så længe. Hellere spillere kvartfinaler i bedst af syv kampe uden tilskuere og så håbe på, at vi igen må have tilskuere i hallerne, når semifinalerne går i gang, vurderer White Hawks-direktøren. 


Blue Fox-direktør: Måske et slutspil med færre kampe Fredag: Blue Fox måtte skrotte rekordstort VIP-arrangement