Kendt bilfirma tilslutter sig gruppen af store sponsorer i Frederikshavn

Uggerhøj Biler går ind som hovedsponsor i Frederikshavn White Hawks, der dermed får et ekstra økonomisk pift i en svær tid. Det skriver nordjyderne i en pressemeddelelse. 

- Vi er både glade og stolte over, at Uggerhøj opgraderer aftalen med os. 2020 er på mange måder et udfordrende år på grund af COVID-19. Det gælder både for ishockeyklubberne og bilbranchen. Set i det lys sender det et meget stærkt signal, at Uggerhøj bliver hovedsponsor og endda har underskrevet en tre-årig aftale, siger Sales Manager René Jørgensen, Elite Nord Frederikshavn A/S.

Uggerhøj har solgt biler siden 1954 og hovedsædet har altid ligget i Frederikshavn. Derudover er der afdelinger i Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Herning, Horsens og Silkeborg.

Med 66 år på bagen er Uggerhøj en halv snes år ældre end FIK/White Hawks, og bilforretningen har i alle årene været en vigtig samarbejdspartner. Knud Uggerhøj var en af intiativtagerne til at anlægge Frederikshavn Svømme- og Isstadion i 1964 og har været sponsor lige siden.

Sten Uggerhøj er glad for, at Uggerhøj og Elite Nord Frederikshavn A/S er blevet enige om en tre-årig aftale som hovedsponsor, og han vil gøre, hvad han kan for, at White Hawks fastholder positionen i toppen af dansk ishockey – og gerne vinder det danske mesterskab.

- I Uggerhøj udvikler vi virksomheden ved at udvikle mennesker, og det gør vi ved at opfatte os som et hold, der sammen løfter opgaverne. Den model har White Hawks også med succes anvendt i mange år. Jeg har i hvert fald noteret mig, at der både vindes medaljer og føres en ansvarlig økonomisk linje med overskud hvert år, anført af en ansvarlig og stabil ledelse, siger Sten Uggerhøj.

Ud over Uggerhøj har Elite Nord Frederikshavn præsenteret Nordjyske Bank og Frederikshavn Havn som hovedsponsorer i den kommende sæson, hvor målet er fire hovedsponsorer.


Sådan bliver den åbne træning i Odense gennemført i morgen RETRO: Målmanden, fyrtårnet og rekordmanden