Odense-forwarden var lykkelig og glad efter sejren i aftes

Der var Yannick Vedel og så alle de andre i går i VinMedKant Arena.

Odense-forwarden, der tidligere på sæsonen blev kåret som Metal Ligaens "Ironman", har i efteråret været under sit topniveau, men det synes han pludselig at have fundet igen.

To mål mod Esbjerg og så altså to flotte scoringer i går for Odense betød, at Odense Bulldogs endelig fik point på kontoen igen. Det var længe ventet, og Yannick Vedel garanterer i dagens Fyens Stiftstidende, at fynboerne ikke agter at lægge sig ned i de resterende kampe i sæsonen.

Det har selvfølgelig været hårdt, men jeg har oplevet en positiv stemning i truppen alligevel både til træning og til kamp. Vi har det godt med hinanden. Vi vil vinde mere. Og i øvrigt kæmper vi individuelt for kontrakter til næste sæson. Ishockey er jo vort arbejde, siger Yannick Vedel til Fyens. 

Han er i gang med sin tredje sæson i det fynske.

Han har i de seneste to sæsoner leveret 22 point i hver sæson for Bulldogs og fortsætter han sin formtop i de kommende uger, er der basis for at han kan lave personlig pointrekord for Bulldogs. Tæller man hans tidligere klubber med, står rekorden på 26 point fra Vedels sæson i Herlev i 2016/17.


Continental Cup: Det går op og ned for SønderjyskE's polske modstander Rødovre med nye tiltag omkring sikkerheden