Eagles og Mighty Bulls var ude i et vanvittigt målorgie, som hjemmeholdet vandt i overtid - med 8-7!

Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls 8-7 (1-1,4-4,2-2) 1-0 Lad os bare sige, at de 375 tilskuere, der havde billet i aften i Herlev, fik en oplevelse de sent vil glemme. Begge trænere vil næppe heller bruge aftenens begivenheder til undervisning i defensiv ishockey, for det var helt skørt – og slet ikke normalt, hvad der foregik i Spar Nord Arena i aften. Herlev vandt 8-7 – vi gentager 8-7 – over gæsterne fra Rødovre i en de mere vanvittige kampe, der er spillet mellem de to hold i en lang indbyrdes historie.

De to dominerende spillere denne forunderlige og vidunderlige fredag aften på Vestegnen var Alexander Lindqvist-Hansen (Herlev) og Trevor Cheek (Rødovre), der begge i store perioder gjorde, hvad der passede dem.

Egentlig begyndte det helt traditionelt. Første periode endte 1-1. Trevor Cheek åbnede med en lumsk og studsende puck, der snød Jidskog i Herlev-målet, men Mattias Åkesson udlignede i powerplay i 20 minutter, hvor hjemmeholdet var lidt foran i spil og chancer.

Måleksplosionen begyndte i anden periode og tog ikke sin ende før kampen var forbi.

Jidskog i Herlev-målet fik en dårlig start på anden periode, da Oliver Kjærs lette skud strøg forbi ham og kort efter studsede pucken Rødovres vej foran mål. Jonatan Nielsen scorede til 3-1 for gæsterne. Og så skulle Mighty Bulls vel bare styre den hjem?

Nej, overhovedet ikke. Det vendte på en tallerken i løbet af blot 3:38 minutter i midten af anden periode. Svenskerne tog fat. Både Filip Owesson og Joseph Jonsson hamrede en flot kasse ind og Alexander Lindqvist-Hansen drev igennem og satte 4-3’eren. Ørneborgen gik bananas efter 32:32 minutter.

Hvad hjemmeholdets tilskuere ikke kunne vide var, at stillingen efter anden periode ville være 5-5. Trevor Cheek scorede via Jidskogs maske, Lindqvist-Hansen nettede igen, og Dylan Busenius ville også være inden der var pause igen.

Alle pustede ud i Herlev. Det måtte vel stoppe i tredje periode?

Nej, og det vilde var, at der set over 60 minutter faktisk var chancer til endnu flere mål. Begge hold spillede fremad, fremad og fremad.

Det gav pote for Kasper Larsen kort inde i tredje periode, hvor han scorede fra blå linje mod sine gamle holdkammerater.

Magnus Povlsen, der sidste sæson spillede i Herlev, udlignede til 6-6 med fire minutter før tid, hvor Jidskog sprællede forgæves inde foran mål. Der var fire minutter igen – og to mål endnu i ordinær spilletid.

Filip Owesson fandt Luis Blak Olsen ved bageste stolpe. 7-6 til Herlev.

Selvfølgelig udlignede Rødovre med målmanden ude. Det kunne ikke være anderledes. Trevor Cheek fandt en løs puck foran Jidskog og de to hold måtte i overtid efter 7-7.

Med alle de scoringer ville det næsten være naturstridigt, hvis kampen gik i straffe, og Joonas Riekkinens scoring efter 62:36 blev afslutningen på en af de vildeste ishockeyaftener i mange år.

Vigtige to point til Herlev, der tirsdag møder Odense i endnu en yderst vigtig kamp.

METAL LIGAEN TV: "FLASH" efter målorgiet i Ørneborgen Russisk show i Frederikshavn