Rødovre spillede en god første periode, men kunne ikke stå imod Aalborg i de sidste 40 minutter

Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls 4-1 (0-1,2-0,2-0) Aalborg er på kurs igen og fortsat ubesejret på hjemmebane i Bentax Isarena. I aften blev det 4-1 over Rødovre, der ellers kom ud med masser af fart i skøjterne og bragte sig foran. Det lykkedes ikke at holde hjem.

Det var en fredag aften, hvor begge hold skulle forsøge at vende tirsdagens nederlag til en sejr. Der var et par små ændringer i holdopstillingerne på begge hold, hvor Aalborg havde Tim Davison tilbage på holdet. Rødovre var uden Thomas Olsen, men havde så Teemu Virtala tilbage på holdet i forhold til seneste kamp.

Aalborg var uden den svenske back, Victor Panelin-Borg samt de to forwards, Jeppe Jul Korsgaard og Marcus Pedersen, mens Rødovre var uden backerne Kasper Jensen og Marco Illeman samt forward Thomas Olsen.

Rødovre kom ud til kampen med masser af fart i skøjterne, og det var ikke til at se, hvis der skulle være nogle busben til kampen. Rødovre var farligst på deres chancer, og det var heller ikke ufortjent, at Jonas Sass kunne sende pucken i nettet til 0-1, da han fik afleveringen fra Julius Nyqvist. Rødovre var også tæt på 0-2, da Mads Falborg Iversen fumlede med pucken, og Marko Virtala sendte pucken på stolpen.

Aalborg kom til et par sporadiske chancer i løbet af perioden, men ikke noget, der voldte Matt O'Connor de store problemer.

Aalborg startede 2. periode i powerplay, og det var tæt på en udligning, men Martin Højbjergs styring sad på stolpen. Martin Højbjerg tog dog revanche, da han sendte pucken i nettet efter opspil fra Thomas Spelling, mens Aalborg var i powerplay.

Små tre minutter senere var Aalborg igen i powerplay, og her kunne Kirill Kabanov lige skrabe pucken over stregen til føring til Aalborg på 2-1.

Aalborg lavede for mange fejl i egen zone, og det var flere gange tæt på at koste, men George Sørensen gjorde det rigtig godt i målet og holdt Aalborg foran med 2-1 efter 2. periode.

Rødovre virkede ikke til at have mere krudt i tanken i tredje periode, da Aalborg kom på 3-1.

Pierre-Olivier Morin var først over en løs puck efter et skud fra Thomas Spelling. Det virkede til, at det var en lukning af kampen, men hjemmepublikummet på knap 3000 mennesker kunne ikke føle sig sikker, da Aalborg lavede en del fejl i egen zone.

Begge hold fik en gratis timeout med lidt under tre minutter af 3. periode, da der var røget en plexiglasholder omkring speakerboksen. Begge hold snakkede de sidste detaljer igennem, og spillet kunne starte igen.

Med lidt under to minutter igen af periode satsede Rødovre uden målmand, og Sebastian Brinkman havde et åbent mål til at afgøre kampen, men han sendte pucken på stolpen.

Olivier Hinse var derimod sikkerheden selv, da han kom alene mod det tomme mål, og han lukkede kampen til 4-1.

Kampnoter: Rundt om Odense Bulldogs-Herning Blue Fox SønderjyskE vandt fra spids i Herlev