Mike Little var stærkt spillende og sønderjyderne tog sin fjerde sejr på stribe i PM Montage Arena

Herlev Eagles-SønderjyskE 2-3 (0-1,0-2,2-0) SønderjyskE var på spil igen, og i modsætning til de seneste kampe skulle de lyseblå ikke ned med 0-2, før de kom i sving. I dag tog sønderjyderne teten mod Herlev, der kom stærkt igen i tredje periode. Det endte 3-2 til SønderjyskE i aften.

Det var en tempofyldt første periode, der åbnede uden de helt store og åbne chancer med to hold, der stod godt i banen. Luis Blak Olsen fik kampens første store chance efter 13 minutter, men Henriksen stod, hvor han skulle.

Fem minutter scorede Steffen Frank åbningsmålet mod en passiv Herlev-defensiv. Frank spadserede igennem og scorede kampens åbningsmål.

Herlev var tæt på at slå igen et par gange inden pausen. Først Victor Rollin-Carlsson og siden Brett Thompson havde åbne muligheder, men canadieren måtte kort før pausen se Nicolaj Henriksen levere en blændende redning. Sønderjysk 1-0-føring efter første periode.

MacGregor Sharp var tæt på at øge gæsternes føring tidligt i anden periode, men Jidskoug reddede på fremragende vis. Otte minutter inde i anden periode kom gæsternes på 2-0. Mike Little skød hårdt og fladt.

Et klammeri mellem Mads Carlsen og Daniel Nielsen endte med en udvisning til SønderjyskE-manden, men ikke succes til Herlev i powerplay. Det var der til gengæld efter 33 minutter for gæsterne, da MacGregor Sharp levede op til sit efternavn på en pasning fra en stærkt kørende Mike Little.

Det var SønderjyskE’s anden periode, Brett Thompson var igen tæt på en reducering i slutfasen, da han i undertal ramte undersiden af overliggeren.

Herlev fik tændt et håb for hovedparten af 866 tilskuere tidligt i anden periode, hvor Alexander Lindquist-Hansen – manden med tilnavnet ”Flash” – scorede under en afventende udvisning.

Herlev kom tættere på med godt ti minutter igen. Igen var det Alexander Lindquist-Hansen, der fik scoret. Victor Rollin-Carlsson kunne selv have skudt, men leverede en ren ”russerpasning”. 2-3 og Mario Simioni tog prompte timeout.

SønderjyskE fik nogenlunde kontrol, men var presset i slutfasen, hvor Alexander Lindquist-Hansen såmænd var meget tæt på hattrick og udligning. Han fik ikke det rette træf på pucken, og dermed tog SønderjyskE den fjerde sejr på stribe, deraf tre på udebane – og kan se frem til topkamp på hjemmebane mod Aalborg søndag over middag.

Aalborg-comeback i de sidste to perioder Odense vandt højintenst drama i straffeslag