Mere om fredagens kamp i VinMedKant Arena

Odense Bulldogs-Herning Blue Fox 2-1 (STR)

Der var 1257 tilskuere på lægterne i VinMedKant Arena, men det føltes næsten som dobbelt så mange efter en tam atmosfære tirsdag aften. Folk var i stemning. 

Det var også tilfældet med den store flok af tilrejsende Herning-fans, der gjorde deres til at skabe masser af god stemning.

Kampens to bedste spillere var Morten Poulsen og Henry Hardarson. De to stødte sammen på midten af banen i anden periode, hvor Poulsen satte en fremragende og klokkeren skuldertackling på Hardarson, der hurtigt rejste sig og spillede videre uden protester. Klasse af begge aktører.

Odense vandt og sikrede sig to point, men rykkede paradoksalt nok ned på sidstepladsen i tabellen. Dog med samme antal point som de to foranliggende mandskaber, Esbjerg og Rungsted.

Virkelig en skarp indsats af Morten Poulsen, der også scorede i straffeslagene. Han flænsede en baghånd direkte op i nettaget bag en chanceløs Cowley. En anden stærk aktør var Mike Daugulis, der også scorede i straffeslagene. Det skulle han, for havde han brændt, havde Odense tabt kampen. 

Der var comeback til Mark MacMillan, der hidtil kun havde spillet træningskampe for Herning. MacMillan gjorde ikke frygtelig meget væsen af sig denne fredag aften. Cam Brace var den stærkeste import hos Herning. Han er hurtig og farlig, når det kommer over ham.

Hernings førstekæde var med Lasse Lassen, Morten Poulsen og Kristoffer Astorp med afstand gæsternes farligste. 

Der var et hav af studerende på plads i Odense, hvor Bulldogs havde inviteret 300 nye af slagsen til kamp. Derfor kunne man høre både italiensk, russisk, amerikansk på lægterne. 

Evan Cowley tog 36 skud, mens Simon Nielsen reddede 19. Begge stod for solide præstationer. 

Det samme gjorde Daniel Baastrup-Andersen, da Odense var presset i bund i anden periode. Baastrup-Andersen blokerede to skud og haltede rundt, men gennemførte sit skift uden at Herning scorede. 


Kampnoter: Rundt om Frederikshavn White Hawks-Rungsted Seier Capital Aalborg-comeback i de sidste to perioder