Direktør Lars Laursen glæder sig i den grad til at tage imod fans og sponsorer igen

Det var en glædens dag for dansk ishockey i aftes, hvor Metal Ligaen og TV2 offentliggjorde en ny tv-aftale.

Aalborg-direktør Lars Laursen er en af de mange folk rundt i klubbernes organisationer, der for alvor glæder sig over, at man igen kan byde på den hele pakke af ishockey.

- Vi har brugt tiden under Corona til at gøre os klar med nye events og tiltag, og nu kan vi få lov at udfolde os igen til efteråret – og endda på alle ugens dage. Der skal selvfølgelig lidt tilvænning til for fans, sponsorer og såmænd også os selv, når der nu er ishockey på alle dage. Det er dog allerede tilfældet i f.eks. fodbold, så her i Aalborg glæder vi os helt vildt til at byde fans og sponsorer velkommen igen, siger Aalborg Pirates-direktøren. 

Om tv-aftalen siger han følgende:

- Hos Aalborg Pirates glæder vi os til den meget større TV-eksponering af ishockeyen. Det bliver godt for både Metal Ligaen og ishockeyen i Danmark, for det kommer til at give større interesse for vores sport.

- Vi tror på, at det bliver muligt at tiltrække flere sponsorer, som ønsker eksponering på TV - både lokale og nationale sponsorer. Det bliver også lettere for vores fans at følge med i hele sæsonen, særligt udebanekampene, uden at skulle transportere sig selv frem og tilbage fra Sjælland for eksempel en onsdag aften, lyder det fra Lars Laursen. 


Valdemar Ahlberg forlænger med Esbjerg TV2: Stor ros til dansk ishockey for at kunne se alle mulighederne