TV-aftalen er banebrydende, siger TV2's sportschef

Metal Ligaens godt 265 kampe vises alle i den kommende sæson på TV2 PLAY, og det er kun begyndelsen af en ny tv-tidsalder, vi begynder at se.

Det siger TV2's sportschef Frederik Lauesen til TV2 Sportens hjemmeside, hvor man kalder den nye tv-aftale for "historisk". 

- Vi kigger hele tiden efter nye muligheder for, at den enkelte PLAY-bruger i højere grad kan blive sin egen redaktør. Det vil sig, at man selv kan bestemme, hvilke kampe man vil se og hvornår. Med denne banebrydende aftale med dansk ishockey kan den enkelte bruger selv bestemme, for det er meget enkelt: Vi sender alle kampe fra isligaen på TV 2 PLAY, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

- Dette er første skridt. Jeg håber, at vi i den nærmeste fremtid kan give vores brugere endnu større mulighed for at bestemme selv, og at vi kan lave lignende aftaler for andre sportsgrene. Stor ros til dansk ishockey for at kunne se alle mulighederne i dette, lyder det fra Frederik Lauesen. 

Metal Ligaens nye tv-aftale blev lanceret tidligere i dag. Du kan læse mere på nedenstående links:


Aalborg-direktør: Vi er vildt klar til at tage imod folk efter Corona SAMTLIGE Metal Liga-kampe sendes på TV2’s platforme fra den kommende sæson