Tobias Ladehoff glædede sig over nordjydernes comeback

2-11 fredag aften var et næsten uvirkeligt resultat, og det store spørgsmål efter kampen fredag aften var, om Rungsted kunne bevare momentum eller om grundspilsvinderne kunne slå igen.

Det var hidsigt, hårdt og med masser af trash talk mellem spillerne i Bitcoin Arena, og gæsterne fra Aalborg scorede det vigtige første mål og trak derefter fra og vandt 4-0.

Det var vigtigt for gæsterne at holde nullet og naturligvis også at få udlignet i serien. Et godt svar, vurderede Tobias Ladehoff overfor Nordjyske. 

- Vi må indrømme, at Rungsted tog fusen på os i fredags, hvor de kom ekstremt hårdt i presset. Vi troede nok, vi havde mere tid, end vi reelt havde, og det udløste en masse fejl fra vores side, sagde Tobias Ladehoff til avisen.

- Først og fremmest mener jeg, det handlede om, at vi var helt med på det fysiske paramter og sørgede for at spille mere simpelt. Jeg synes, det var en klog og professionel indsats, lød det fra Ladehoff.

På tirsdag mødes de to mandskaber igen, og mon ikke Pirates er opsatte på at få vist, at man også kan spille playoff på hjemmebane?


1-1 i alle fire kvartfinaler er historisk, Herlev fik slettet en grum rekord Klyvø over Sundet: Frederikshavn-talent skifter til Frölunda