Fynboerne kæmpede hårdt, men ikke vælte de formstærke nordjyder

Odense Bulldogs-Aalborg Pirates 2-4 (1-2,0-1,1-1) Odense Bulldogs får nu svært ved at hente Rødovre i kampen om grundspillets ottende og sidste plads i slutspillet, mens Aalborg følger Rungsted til dørs i kampen om førstepladsen.

Det blev konklusionen efter aftenens kamp, som gæsterne fra Nordjylland vandt i VinMedKant Arena.

Odense startede kampen rigtig godt, og kom til flere gode muligheder.

Fynboerne kom foran efter en mistet puck på blueline, og Lukas Lundvald sendte pucken i nettet til føring. Pirates kom hurtigt tilbage, da Josh MacDonald kom afsted mod Galansky, og sendte pucken ind med baghånden på det, der blev noteret som Pirates' første skud i kampen.

Pirates overtog mere af spillet, og kom også foran, da Lefebvre sendte pucken på mål, hvor Ben Duffy styrede pucken foran mål til 1-2. Det var Duffys første mål i Pirates, og man kan håbe på, at det giver mere selvtillid, for det har det ikke set ud til, at han har haft meget af i starten.

Pirates med en god start på 2. periode, der førte til 3-1-målet, da Victor Panelin-Borg skøjtede frem og et smart træk foran Tadeas Galansky gav Panelin-Borg frit mål, og sikker scoring.

Bulldogs kæmpede videre, og det gav pote små tre minutter senere, da Joseph Mizzi skøjtede omkring målet, og smed pucken ind på George Sørensen. Han efterlod en løs puck, som den tidligere Pirates-spiller, Lukas Bach Nielsen kunne slå i nettet til reducering.

Pirates kom til flere gode muligheder, mens den tilbagevendte Tadeas Galansky var med til at holde Bulldogs inde i kampen.

Bulldogs kom også til flere gode muligheder, men Bulldogs uskarpe i situationerne, hvor man sendte pucken over mål i flere omgange. 2-3 efter 2. periode efter en tæt periode, hvor det var Pirates, der scorede først, men Bulldogs svarede hurtigt igen.

Bulldogs kæmpede for chancen i tredje periode, men fik ikke udnyttet chancen.

Hele fire gange i perioden var Pirates i undertal, men så længe, at man var lige mange på hvert hold, så havde gæsterne kontrol over kampen. Omvendt kunne fynboerne ikke udnytte overtallet.

Pirates kom til de største chancer, men det var først med 38 sekunder igen af perioden, at gæsterne lukkede kampen med en scoring i tomt mål og i powerplay til 2-4, hvor det var Mikkel Højbjerg, der havde sidste stav på pucken.

Rungsted trak fra Esbjerg i fremragende topkamp Sønderjysk effektivitet udløste sejr i Rødovre