Simon Nielsen kan præstere et nøk eller to bedre, siger han til Herning Folkeblad

Herning Blue Fox tabte igen tirsdag aften. 

Det blev til et nederlag på 1-4 mod Aalborg Pirates, og det ærgrede naturligvis målmand Simon Nielsen lige så meget som den øvrige trup.

I Herning føler alle, at der arbejdes hårdt for sagen, men uden belønningen. Man venter på at bøtten vender og at ketchup-effekten træder i kraft. Men erkender også, at det sidste har manglet. Også målmand Nielsen, der er bundærlig i sin vurdering af egne præstationer - også i Herning Folkeblad.

 Jeg føler, at nederlaget (mod Aalborg) var for stort, men i sidste ende handler det om kvalitet. Og her tænker jeg også på mine egne præstationer.

- Efter 14 kampe kan vi ikke blive med at tale om uheld og stolpe ud. I for mange opgør har modstanderens målmænd også været bedre end mig, påpeger Simon Nielsen overfor avisen. 

Nielsen endte i sidste sæson i den danske VM-trup, men statistisk set står han lige nu på det jævne, hvis man sammenligner med konkurrenternes redningsprocenter. Simon Nielsen står på 89.29 procent, og er dermed syvendebedst på det parameter blandt førstemålmændene i Metal Ligaen. I GAA-kategorien rækker hans 2.83 mål imod pr. kamp til en delt femteplads med Odenses Evan Cowley. 


Rødovre afsluttede SønderjyskE-kamp med blot to imports Kampnoter: Rundt om Aalborg Pirates-Herning Blue Fox