Skader og sygdom plager Mighty Bulls for øjeblikket

Rødovre Lokal Nyt følger Mighty Bulls tæt, og der er uge for uge vældig interessante klummer af avisens redaktør Peter Fugl Jensen, der kommer med gode og spændende iagttagelser omkring holdet.

Læs hele klummen her: 

Han skriver i denne uge blandt andet, at Rødovre blot sluttede kampen tirsdag aften på to imports, nemlig de to backer Julius Nyqvist og Nick Crawford. Det betød altså, at både Virtala-brødrene, Kim Johansson, Miro Keskitalo og målmand Matt O'Connor sad ude i slutningen af matchen. 

I sin analyse af kampen mellem Rødovre og SønderjyskE bemærker RLN-redaktøren ligeledes:

I kampen mod SønderjyskE var det, efter min mening, ren utur, at Rødovre ikke fik point. To skud på stolpen og en puck, der på mest besynderlige vis ’hoppede’ fra stregen og ud i spil igen, efter pucken havde taget en buet lufttur, så ingen spillere på isen, anede hvor den var. Med et gran af held, så var pucken hoppet i mål.

I det hele taget var kampen jævnbyrdig og ser man på de første 10 minutter og de sidste 10 minutter af kampen, så var Rødovre oven i købet klart bedst. Forskellen var special teams. 

Her bemærker han ligeledes, at det formentlig vil hjælpe på spillet i powerplay og boxplay, når de rutinerede Virtala-brødre vender tilbage på isen.

Desuden nævner RLN-redaktøren, at Mighty Bulls ifølge direktør Bjørn Sørensen overvejer at omskole svenske Kim Johansson til back for at gøre defensiven bredere.

Svenskeren er kendt som en solid allrounder. 

 

 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Odense Bulldogs Ærlig Nielsen: I mange kampe har modstanderens målmand været bedre