Rødovre har hevet de gamle kaniner ud af ærmet

Rødovre er i "spillernød". Men så er det godt, at man har et arkiv at trække frem fra gemmerne. Mighty Bulls har som ventet hentet Morten Andreasen og Jannik Karvinen frem fra "gemmerne", og det betyder, at Rødovre-truppen i aften tilsætter Morten Andreasens 685 ligakampe og Karvinens 656 kampe. 

Ikke så dårligt at trække op endda. Det store spørgsmål er formentlig, hvorvidt Andreasen og Karvinen er i trit til at blive kastet ind til det hårde Metal Liga-tempo, som de bliver kastet ind i denne tirsdag aften i Rødovre Centrum.

Det er i det hele taget en ganske interessant tredjekæde, som Andreasen og Karvinen danner sammen med en helt ny spiller i Rødovre-trøjen. Det er den fra Herlev tilkomne Maksim Popovic, der debuterer i den røde dragt.

Han var i første omgang skiftet til RSIK i 1. division, men røg altså direkte i ilden hos Mighty Bulls i stedet. Popovic har været en ganske lovende spiller i Herlev, og har måske nu chancen for at gøre karriere i Rødovre, hvis han gør det godt i aften. 19-årige Popovic har 90 Metal Liga-kampe på sit cv. 


4-1 i Rungsted: Herning tog tredje sejr på stribe på Sjælland i flot kamp Pirates-kontor bliver kimet ned: Direktør lover udsolgt