Offentliggørelsen af Metal Final4-værtskabet har ført til en storm på Pirates-kontoret

Klokken 13 i dag blev det offentliggjort, at Aalborg Pirates bliver vært for Metal Final4 i den sidste weekend i januar i 2020. Det har i den grad fået ikke mindst aalborgenserne til at vågne, for siden offentliggørelsen er det væltet ind med henvendelser på Pirates-kontoret. 

- Siden klokken 13 har folk nærmest væltet os for at få billetter til kampen mod Frederikshavn. Jeg kan kan garantere for udsolgt hus. Folk er simpelthen nervøse for ikke at kunne få billet, siger direktør Thomas Bjuring fra Aalborg-kontoret. 

Pirates lover i øvrigt - i en pressemeddelelse fra klubben - masser af tiltag, der skal gøre weekenden i januar til en regulær ishockeyfest.

Stor fanzone i foyeren med DJs, live musik og udskænkningszoner i samarbejde med Royal Unibrews eventafdeling, diverse aktiviteter for børn og unge, stort ”alternativt” pressemøde med alle deltagende hold, playstation turnering i samarbejde med Sports Gaming og selvfølgelig en uovertruffen stemning i forbindelse med de tre kampe i Bentax Isarena, er hvad klubben skriver om det store arrangement, hvor kernen altså bliver kåringen af årets pokalmester - Metal Cup-vinder - i dansk ishockey. 

Det er i morgen klokken 12, der kan købes billetter til kampene via aalborgpirates.dk. 


Andreasen og Karvinen i ny "superkæde" med ung debutant AALBORG PIRATES BLIVER METAL FINAL4-VÆRT