De fire deltagende klubber er i fællesskab blevet enige om at finaleserien spilles i Bentax Isarena

Når Ishockeyens Metal Final4 – kampene om ishockeyens pokaltitel – spilles 31. januar og 1. februar, bliver det i Bentax Isarena i Aalborg, der også lagde is til det store finaleevent i sidste sæson.

De fire deltagerklubber Herlev Eagles, Frederikshavn White Hawks, Rungsted Seier Capital og Aalborg Pirates har i fællesskab valgt at turneringen afvikles i de omgivelser, der leverer de højest mulige standarder – både for tilskuerne og tv-seerne.

Bentax Isarena var allerede i fjor en rigtig flot ramme for turneringen, der endte med stærk tilskuertilslutning til alle tre kampe, der sportsligt var både dramatiske og velspillede. Rungsted Seier Capital vandt turneringen med en sidste sekunds-sejr over Frederikshavn White Hawks i finalen.

- Vi oplevede en intens stemning i Aalborg sidste år, og selv om vi gerne havde afviklet Metal Final4 i Bitcoin Arena – vores egen hjemmebane - må vi bare konstatere, at vi ikke kan levere det samme produkt, som man har mulighed for i Aalborg, siger Rungsted Seier Capitals-direktør Thomas Friberg.

Hos Frederikshavn White Hawks ville direktør Henrik Andersen gerne have arbejdet med et bud, men det årlige istølt-arrangement i Frederikshavns Nordjyske Bank Arena faldt sammen med Metal Final4.

- Når nu vi ikke selv kunne give et bud, glæder vi os til at komme sydpå til vores naboer. Arrangementet sidste år var i top, og vi glæder os allerede til semifinalen med Pirates fredag aften foran 5000 tilskuere. Der kommer mange fra Frederikshavn, lover White Hawks-direktøren.

Herlev Eagles-direktør Lars Skjøth glæder sig ligeledes til at komme til Nordjylland.

- Vi glæder os først og fremmest over at være med i Aalborg. Det er stort for Herlev Eagles endelig at skulle spille med om et trofæ igen. Under de nuværende omstændigheder og med de krav der stilles til både faciliteter og økonomi, kan vi ikke komme i spil som værter. Hverken i år eller i årene der kommer. Nu skal vi til Aalborg, og vi er sikre på, at det bliver en fremragende weekend både på og udenfor isen, siger han.

Aalborg Pirates-direktør Thomas Bjuring, er naturligvis begejstret for endnu engang at bringe Metal Final4 til Aalborg.

- Hos Aalborg Pirates er vi glade for tilliden fra de andre klubber, og vi glæder os meget til igen at kunne præsentere Metal Final 4 for indbyggerne i Aalborg, samt for alle de medrejsende fans. Vi er overbevist om det bliver en endnu større fest end sidste år.

Det samme er Metal Liga-chef Kim Pedersen.

- Det har været vigtigt for os, at kommunen støtter op, at buddet indeholder aktivering af Metals sponsorat og at den pakke der er lavet til de 3 "udehold" har fået et løft i forhold til sidste år - både på økonomi og logistik, siger han.

Programmet for turneringen ser ud som følger. Samtlige kampe sendes på TV2 Sport.

Fredag, den 31. januar 2020:
16.30 – Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital
20.00 – Aalborg Pirates-Frederikshavn Whitehawks

Lørdag, den 1. februar 2020:
18.30 – Metal Final 4 finale 2020

 

Billetsalget åbner allerede i morgen onsdag 4. december 12:00 via aalborgpirates.dk


Pirates-kontor bliver kimet ned: Direktør lover udsolgt OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs