Frederikshavn-angriberen nægter sig skyldig gennem sin advokat

Det var på mange måder en skelsættende dag i dansk ishockey i går, hvor Nordjyllands Politi offentliggjorde, at White Hawks-angriberen Kristian Jensen tiltales for vold efter episoden, hvor han slog Odense-backen Lucas Bjerre Rasmussens hoved i isen efter at have slynget Rasmussen til isen i sekunderne forinden. 

- Vurderingen går på, om det legemsangreb, der sker, står i en rimelig forbindelse med selve spillesituationen, siger senioranklager hos Nordjyllands Politi, Torben Kauffmann Sørensen til sporten.tv2.dk ifølge Ritzau.

- Vi har set på ishockeykampen og de spillesituationer, der opstår i kampen som sådan. Og vi finder altså ikke, at det her står i en rimelig forbindelse med den spillesituation, der er der, tilføjer anklageren. 

Kristian Jensen har via sin advokat nægtet sig skyldig og ønsker altså frifindelse. Retten i Hjørring skal stå for sagen, som endnu ikke er berammet.

Det var 20. september, at den danske ishockeyverden blev mere eller mindre chokeret over episoden i Frederikshavn, der i disciplinærudvalgs-regi kostede Kristian Jensen karantæne frem til 1. december - eller i 17 kampe.


OPTAKT: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls