Aalborg-forwarden kastes ind i kampen mod sin barndomsklub i finaleserien

- Det er en fed finale. Det er 1'eren mod 2’eren, så man kan jo sige, at det indtil videre er de to bedste hold, som skal møde hinanden. Jeg er sikker på, at det bliver en intens, spændende og hård serie, siger Aalborg Pirates-forwarden Patrick Bjorkstrand til klubbens hjemmeside. 

Han møder sin barndomsklub Herning Blue Fox, og på den måde bliver den en speciel oplevelse for Bjorkstrand, der faktisk var med på holdet, da Herning i 2012 vandt sin seneste DM-titel. Nu er Patrick Bjorkstrand klar til at forsvare guldet med Aalborg. 

- Det bliver selvfølgelige specielt, fordi det er første gang, at jeg skal spille mod min barndomsklub i en finale, men omvendt så må man jo bare tænke på det som en hver anden finale, konstaterer han.

- Det er selvfølgelig noget vi gerne vil. Nu er det sådan, at når vi står i finalen, så tænker man ikke så meget over Final4. Nu er det her en rigtig playoff-serie, og der ingen tvivl om, at det bliver hårdt, og vi kommer til at være klar fra start, forsikrer Patrick Bjorkstrand overfor Aalborgpirates.dk. 

Det er tredje gang i træk, Aalborg Pirates er i DM-finalen. 

- Der er ingen tvivl om at, det er stor kredit til klubben, som ligger et stort stykke arbejde i det her. Det er selvfølgelig også stort i sig selv, synes jeg, og derfor vil vi rigtig gerne gøre det færdigt, fastslår han. 

Tobias Ladehoff tilføjer overfor samme medie: 

- Det var selvfølgelig dem, der vandt pokalen, men det vigtigste for os er at fokusere på at spille bedre, end vi gjorde ved final4 og i stedet levere noget af det spil, vi har leveret i slutspillet, for det har været godt, og hvis vi gør det, har vi en god chance for at slå dem, siger han. 


DM-FINALE-OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox BRONZE-OPTAKT: Herlev Eagles-Esbjerg Energy