Herlev-kaptajnen var blændende i sæsonens første måned

672 tilskuere kunne fredag aften hylde den første TISSOT månedens spiller i indeværende sæson. En titel, der er valgt af Metalligaen.dk's redaktion med fansene fra Facebook som "backing group" og forslagsstillere. Der var mange, der foreslog Brett Thompson, men også spillere som George Sørensen, Anders Krogsgaard, Morten Poulsen, Steffen Klarskov og Evan Cowley fik masser af opbakning.

Det blev dog Brett Thompson, der med sine 13 point i september måned og gennemgående fremragende spil var en dominerende skikkelse i hele sæsonens første måned.

Herlev-træner Patric Wener synes ganske mirakuløst at have fået bygget en kæde op, der i produktion ligger på linje med sidste sæson Thompson, Quist, Thörnberg-formation. Nu hedder de svenske makkere Rollin Carlsson og Skinnars, og det har givet Brett Thompsons spil endnu et løft.

Ikke blot producerer canadieren, han synes også at spille med en teknik og et overblik, der er blevet løftet yderligere i denne sæson. Samtidig spiller han med "god stil" og stor disciplin. 

Stærkt stykke arbejde af Thompson, der for tredje sæson spiller i Herlev Eagles. Han blev hyldet af Herlev-direktør Lars Skjøth inden kampen. 

Tidligere på sæsonen fortalte han om, hvorfor han er forblevet i Herlev for tredje sæson på stribe.

- For det første har organisationen behandlet min kæreste og jeg med stor professionalisme og høj klasse, siden jeg kom til Herlev for første gang i 2017. De forsøger at hjælpe med alt, hvad spillerne behøver og hver sæson, jeg har været her, har Herlev bragt sultne unge spillere ind, som klubben har søgt at forbedre. De bliver bedre og bedre. Samtidig er vores træner, Patric (Wener) meget dedikeret, så jeg bifalder den vej, som organisationen og holdet er på, siger Brett Thompson.


Kampnoter: Rundt om Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy GOALSHOW: Højdepunkter fra fredagens kampe