Fynboerne bakker op om de øvrige klubbers udmeldinger

Der er ikke længe til, at fase 4 i genåbningen af Danmark træder i kraft og rundt omkring i dansk ishockey og håndbold breder nervøsiteten sig i forhold til, hvor mange tilskuere, der må samles til kampene.

Lige nu er grænsen på 500, og det er for lidt, har flere af liga-direktørerne pointeret på det seneste, og nu har Odense Bulldogs udsendt en pressemeddelelse, hvor klubben bakker op om kravet - eller håbet - om flere tilskuere. 

. Hvis vi kun må lukke 500 tilskuere ind til den forestående sæsons kampe, står Odense Bulldogs til at miste væsentlige entréindtægter”, siger adm. direktør hos Odense Bulldogs Ulla Vahl-Møller. 

- Vi har den største respekt for situationen, men vi har i idrætten vist, at vi kan tage ansvar og håndtere et øget antal tilskuere i henhold til de gældende retningslinjer. Vi har planer klar i forhold til afholdelse af ishockeykampe, så vi er klar til at gennemføre kampene forsvarligt, tilføjer hun. 

Odense Bulldogs er ikke kun en eliteklub, men hele Fyns ishockey-flagskib og samlingspunkt. Gennem intense oplevelser skaber klubben glæde og oplevelser for fans, tilskuere, skoler, sponsorer og de mange, som følger klubben og giver inspiration og drivkraft for ungdommen. Metal Ligaen er sat til at begynde den 18. september, og hvis grænsen bibeholdes, vil vi få brug for hjælp udefra, konkluderer Bulldogs-direktøren. 

. Odense Bulldogs er ikke kun en eliteklub, men hele Fyns ishockey-flagskib og samlingspunkt. Gennem intense oplevelser skaber klubben glæde og oplevelser for fans, tilskuere, skoler, sponsorer og de mange, som følger klubben og giver inspiration og drivkraft for ungdommen, skriver fynboerne. 


MATT PRAPAVESSIS vender tilbage til SønderjyskE Mads C: Mange vil blive overrasket over den måde, jeg spiller ishockey på