Stik imod udmeldingerne på det seneste, pifter SønderjyskE nu truppen op med endnu en back. Og det er ikke hvem som helst, sønderjyderne har hentet frem til en ny kontrakt. 

Det er nemlig All Star-backen fra SønderjyskE's sølvsæson i 2019, Matt Prapavessis, der igen dukker op på holdkortet i Vojens.

I forrige sæson spillede han sin første sæson i Danmark. Så blev teltpælene rykket op til fordel for en kontrakt hos norske Storhamar, hvor han også høstede anerkendelse. Han blev bedste spiller i den norske liga på den såkaldte plus-minus statistik (+40, red.), og hertil blev han med tolv mål også den mest scorende back.

- Vi var egentlig på plads med truppen til sæsonstarten. Vi har virkelig vendt og drejet på alle knapper i klubkassen, og når man får mulighed for at få en klassespiller som Matt Papavessis til rådighed på holdkortet, skal man altså slå til med det samme. Uden at bruge for store ord, er det én af de signinger, vi i SønderjyskE godt tør kalde et scoop, siger Kim Lykkeskov.

- Matt er en god og hårdtarbejdende spiller, som har prøvet lidt af hvert i sin karriere. Han er en spillende back, som er dejligt rolig med pucken. Samtidigt er han en såkaldt højre-fattet spiller. Dem er der ikke så mange af på markedet, og det giver os lidt ekstra muligheder, når vi spiller over – og undertalssituationerne. Vi ved, hvad vi får med Matt på holdet, og jeg er også overbevist om at både fans og sponsorer vil give ham en ekstra varm velkomst, når vi skal gense ham i lyseblåt, siger Kim Lykkeskov.


Her er Metal Ligaens dommere i sæsonen 2020/21 Bulldogs appellerer også til politikerne: 500 tilskuere er for lidt