Seedningerne til CHL-trækningen er klar

SønderjyskE og Rungsted er som bekendt de danske repræsentanter ved den kommende Champions Hockey League-lodtrækninger, der finder sted 19. maj. Og efter at Lukko Rauma og Växjö Lakers vandt henholdsvis i Sverige og Finland, er det nu endelig besluttet, hvem de to danske mandskaber muligvis kan møde. 

SønderjyskE er seedet i fjerde lag blandt de 24 hold, der er i det øvre lag. Desværre for sønderjyderne kan det ikke blive til et "lokalopgør" mod nordtyske Bremerhaven, som har hentet adskillige spillere fra Metal Ligaen og SønderjyskE gennem tiderne. Bremerhaven er ligesom SønderjyskE seedet i lag 4. 

Til gengæld kan det blive til en ganske attraktiv pulje mod for eksempel Frölunda, Lugano og München - eller Eisbären Berlin, Rögle og TPS Turku.

Ganske attraktive, men svære modstandere, venter SønderjyskE. 

Rungsted er i den specielle "pot 5", hvor de danske mestre kan møde hold fra Østrig, Italien (IceHL), Ukraine, Norge og Frankrig. Der er næppe tvivl om, at man helst undgår en tur til Kiev, hvor Donetsk spiller hjemme, men hvad med Bolzano, Frisk/Asker og Klagenfurt eller Rouen. 

Dejlige steder og gode muligheder for at gå videre. Spændende bliver det. 

Her er seedningen i overblik:


SAND OG RASK ER KLAR: Unge talenter er klar for Esbjerg White Hawks og Blue Fox tager på træningstur til Norge