Yunost Minsk kommer ikke med i CHL's gruppespil alligevel

Champions Hockey League gennemføres i den kommende sæson uden den hviderussiske repræsentant Yunost Minsk. Det er naturligvis den nuværende politiske tilstand i Hviderusland, der har ført til udelukkelsen af mandskabet fra Minsk, der var i gruppe med svenske Leksand, Fribourg-Gotteron fra Schweiz og Ocelari Trinec fra Tjekkiet.

- Efter de seneste hændelser i landet er det blevet vanskeligt at rejse til og fra Minsk. Der er rapporteret flere problemer med flytrafikken og en del af dem kommer til at ligge fast indtil slutningen af oktober, lyder det i en pressemeddelelse fra Champions Hockey League. 

- Desværre er der ingen garantier i forhold til at rejse til og fra Hviderusland. Det er umuligt for de indblandende parter at planere fremtiden, men omstændighederne skal være fuldstændig klare for at vi kan gennemføre vores pligter overfor alle aktører, lyder det fra ligaen. 

Allerede inden beslutningen havde Leksand meddelt, at klubben ikke ville rejse til Minsk for at spille ishockey, men gerne ville møde Yunost et andet sted i Europa. 

Det er endnu ikke besluttet, hvilket hold, der skal erstatte Yunost Minsk i CHL. 


Sundquist rykker til Rumænien: Tidligere Rødovre-coach har fundet ny station Odense-direktør: Vi er gået efter spillere med attitude og karakter