Begge hold er slået ud inden dagens duel i Hämeenlinna hos de finske mestre

Rungsted har tabt samtlige fire kampe og de finske mestre HPK Hämeenlinna er distanceret af gruppens to tophold, EV Zug og HC Plzen, der begge er sikre på at gå videre.

Derfor er der blot æren at spille om for de to mandskaber i det finske i aften, og Rungsted bruger formentlig lejligheden til at lufte alle spillere og få endnu mere gang i den finske back Juuso Pulli, der lige så stille har spillet sig glimrende ind som en solid forstærkning i den nordsjællandske defensiv. 

Masser af spilletid til breddefolkene er formentlig også devisen for Hämeenlinna, der efter en flot sæson i fjor har fået en noget middelmådig start på denne sæson. Nøjagtig ligesom Rungsted, faktisk.

I weekenden blev det til nederlag på 3-5 mod Ässät Pori, og Hämeenlinna er nede på en tiendeplads i grundserien. Det betyder dog ikke noget for finnernes favoritværdighed i aften mod Rungsted.

Men alt kan ske i forhold til opstillinger og motivation, og det er som bekendt farligt "at spille på halv kraft", hvis man vil undgå skader og andre dumme ting. Rungsted skal også holde momentum fra kampen søndag mod Herning og frem mod den vigtige kamp mod Rødovre fredag aften hjemme i Bitcoin Arena. 

De danske mestre flyver mod Finland her til morgen og bruger ikke mere tid end nødvendigt på kampen mod finnerne, som er den næstsidste i CHL i denne omgang. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks OPTAKT: SønderjyskE-Odense Bulldogs