Kampstart 19:00 i Frøs Arena

Både SønderjyskE og Odense er ude efter revanche efter pauvre kampe fredag aften. Her tabte SønderjyskE 1-4 i Herning, mens Odense aldrig rigtig fik ædt sig ind i 1-3-kampen mod Rødovre hjemme. 

SønderjyskE slider for at komme ind i kampen om pladserne i Metal Final4, mens Odense altså skal have point for at hænge på de andre hold i kampen om ottendepladsen. 

Sønderjyderne har i rækkefølge tabt mod Aalborg, Frederikshavn og Herning i de seneste tre kampe. 

- Frederikshavn har der været rigelig snak om. Den skulle bare i glemmebogen. Mod Aalborg på hjemmebane kunne det være gået begge veje, og vi spillede også godt i 40-45 minutter mod Herning, hvor vi ikke fik prikket den ind, siger forwarden, der dog er irriteret over, at holdet kun har hentet et enkelt point i tre kampe. Det er frustrerende, når vi taber flere i træk. Men det er positivt, at vi har spillet udmærket på nær mod Frederikshavn, siger Steffen Frank, SønderjyskE-forwarden til JydskeVestkysten. 

Odense kommer med en udebanestatistik, der kun tæller en enkelt pind: Premieren mod Rødovre, hvor det lykkedes at tvinge Mighty Bulls ud i overtiden. De resterende seks point er hentet på hjemmebane.

Historikken: Vi kigger tilbage på det første indbyrdes opgør i sæsonen, hvor Odense til tider havde godt fat i SønderjyskE, men også fik en storkamp af målmand Evan Cowley. SønderjyskE pressede på i store dele af kampene dengang, Odense endte med at vinde 2-1.

Statistikken: I sidste sæson havde SønderjyskE ikke de mindste problemer med at rulle fynboerne over i Frøs Arena. Det blev til sikre sejre på 5-1 og 5-2 til holdet fra Vojens og omegn.

Det forventer vi: At SønderjyskE sidder tungt på kampen fra start i kampen for at revanchere sig. Både i forhold til de tre seneste nederlag, men også i forhold til at få fat i Odense efter nederlaget tidligt i sæsonen. Point til fynboerne kræver en storkamp af defensiven og målmand Cowley.

Duellen: Pres på Lukas Lundvald Nielsen, der spillemæssigt gør det rigtig fint hos Odense. Til gengæld har han problemer med at få pucken i kassen og har endnu sit første sæsonmål til gode. I aften står han overfor Galbraith eller Henriksen (sidstnævnte kunne sagtens få chancen). Får Lundvald udnyttet en af sine chancer? 

Skader/karantæner: SønderjyskE uden Daniel Kønig Hansen, men med hjemmedebut til Konsta Mäkinen. Odense har Lucas Bjerre Rasmussen og formentlig også Jakob Wittendorf ude. 

 

 

 


CHL: Rungsted flyver til Finland til betydningsløs kamp Kampnoter: Rundt om Rungsted Seier Capital-Herning Blue Fox