Mere om kampen i Bitcoin Arena søndag eftermiddag

Rungsted-Herning 3-2

729 tilskuere var på plads i Bitcoin Arena. Noget, der ligner, hvad Rungsted "normalt" trækker i den her sæson indtil nu.

Det var vel også Rungsteds sidste mulighed for at komme med ind i kampen om pladserne i Metal Final4. Begge hold hænger i vandskorpen i den tabel, men et run på to-tre sejre kan sagtens bringe begge hold tilbage i billedet.

Rungsteds næste opgave er international. Det gælder udekampen tirsdag i Finland mod de finske mestre fra HPK. Begge hold er i øvrigt slået ud af turneringen.

- Det er samme historie som en del andre kampe. Vi bringer det i perioder, men set over 60 minutter er det ikke godt nok. Vi kom fladt ud fra kampens start og var hurtigt nede 0-2, sagde Herning-målmand Simon Nielsen til metalligaen.dk efter kampen.

Rungsted-træner Erik Hjalmarsson kunne glæde sig over bredden i truppen. Rungsteds ni point i kampen blev noteret på ni forskellige spillere. 

Syv skud på mål fra både Shane Hanna og TJ Moore. Sidstnævnte har ikke rigtig fundet melodien i Rungsted efter en flot sæson i SønderjyskE i fjor. På den måde er der altså stadig masser af potentiale af hente for mestrenes trænerduo.

- Det må ikke være nogen undskyldning, at vi havde en lang tur derover. Vi skal være der fra start uanset. Det er ofte meget svært at komme tilbage efter en dårlig start. Omvendt, hvis du allerede fra første skifte lykkes med dine ting, så tager du det med i resten af kampen, påpegede assistenttræner Dan Jensen overfor Herning Folkeblad.

Lukas Bang havde igen fået chancen i Hernings fjerdekæde, der dog ikke var så markant som fredag aften. Ingen mål af Vilstrup, Linnet og Bang i Bitcoin Arena. 


OPTAKT: SønderjyskE-Odense Bulldogs Rungsted-underskud: Svært at generere større indtægter i gammel hal