Stærk modstand i Vojens i aften

SønderjyskE får tung modstand i aften hjemme i Frøs Arena, når den sidste hjemmekamp i Champions Hockey League i denne omgang spilles. 

Det er de svenske vicemestre fra Rögle, der er på besøg, og eftersom gæsterne i den grad har brug for point for at komme videre, kommer svenskerne ikke til at tage let på opgaven i Vojens. 

Rögle kæmper med EV Zug og Red Bull München om de to pladser i ottendedelsfinalen, og to sejre i de to kampe mod SønderjyskE vil sikre Rögle adgang til næste runde - uanset udfaldet i de to kampe mellem München og Zug.

Derfor bliver det naturligvis en vanskelig omgang for sønderjyderne, der vel kommer til at bruge kampen som en god test frem mod de kommende vigtige opgør. 

- Vi skal koncentrere os om vores eget spil, for det er et rigtig rigtig stærkt hold der kommer på besøg. Naturligvis spiller vi for at vinde og for at spille det bedste hockey vi kan, men det er altså et virkeligt godt hockeyhold, så vores fokus vil være at spille på den måde, vi har spillet i de seneste to kampe, siger Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

- Det har måske ikke været perfekt hockey, men indsatsen og intensitetsniveauet har været meget højt og sådan skal vi spille for at være klar til kampen på fredag mod Esbjerg og Herning på søndag. Vores mål er at komme med til Final4 og ja, vi er nede med nogle folk, men de som spiller, vil gøre alt for at nå det mål. Det er meget vigtigt at vi holder os til korte skift på max. 30-35 sekunder, så vi har kræfter til hele kampen. Men vi glæder os både til Rögle og til weekendens kampe, siger Mario Simioni. 

Der er kampstart 20:45 og kampen kan ses på TV2 PLAY med Lars Fink og Morten Green. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Rungsted Seier Capital OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Aalborg Pirates