Kampstart 18:00 i Nordjyske Bank Arena

Der er nordjysk klassiker og lokalbrag på et helt uvant tidspunkt i aften.

Men ikke desto mindre kan både fans fra Frederikshavn og Aalborg lige nå at gøre sig klar, stæse af sted og spise en god gang mad i Nordjyske Bank Arena før kampen, der også spilles på et yderst børnevenligt tidspunkt. 

Kampen går i gang 18:00 og sendes ligeledes på TV2 PLAY, hvor Jesper Larsen kommenterer fra Frederikshavn.

Der er masser af spændende perspektiver i kampen - ikke mindst de tre vigtige point, for en sejr i ordinær spilletid kan i den grad være et kæmpe skridt på vej mod Metal Final4.

Frederikshavn svipsede lørdag hjemme mod Odense, og ledelsen hos White Hawks har hidkaldt ekstra forstærkning via lejesevendene Aleksei Halme og Kirils Galoha.

Foreløbig er de ifølge Kanal Frederikshavn indkvarteret på Hotel Herman Bang i Frederikshavn, så de to spillere er i den grad "fløjet ind" for at hjælpe.

White Hawks tabte 1-2 mod Odense i weekenden, mens vi skal tilbage til 29. september for at finde Aalborg seneste kamp, der var noget rodet og skuffende og resulterede i et nederlag på 3-4.

Det var et uvanligt ukoncentreret Aalborg-mandskab, der var på plads i Gigantium Isarena. Mon ikke det er anderledes i aften?

Det forventer vi: Et tæt lokalopgør, hvor Frederikshavn kommer til at stå tæt i banen mod det offensivt mindede Aalborg-hold, der måske vil angribe lidt mere kontrolleret for at undgå de fejl, der kostede dyrt mod Rungsted senest.

Hold øje med: Der er naturligvis øjne på de to nye folk hos Frederikshavn, mens man hos Aalborg kunne kaste yderligere øjne på Charlie Curti, der nu har haft tid til at indarbejde sit spil i Metal Ligaen.

Skader/karantæner: Aalborg var senest uden Emil Marcussen, Kirill Kabanov og backup-målmand Frederik Søgaard, mens Frederikshavn formentlig i aften spiller uden Mads Larsen, Christian Mieritz, Aleksander Bumagin, Mikkel Bertelsen, mens Nikolaj Krag er tvivlsom.

De indbyrdes kampe: Den første dyst mellem de to rivaler endte 2-1 i Aalborg i en kamp, hvor hjemmeholdet havde fat i kampen i 40 minutter, men først fik afgjort kampen i tredje periode, hvor White Hawks faktisk kom langt bedre i offensiven. 

Statistikken: White Hawks har blot lukket seks mål ind i de seneste fire kampe, Odense-nederlaget for nylig til trods. Aalborg lukkede otte mål ind  i alt i de to seneste kampe mod Esbjerg og Rungsted.


CHL: SønderjyskE får besøg af de svenske vicemestre Vigtig sejr til Esbjerg i Spar Nord Arena i Herlev