Det blev 2-6 for Mario Simionis tropper mod det tyske storhold

SønderjyskE havde 50 medrejsende fans i ryggen i den store olympiske skøjtehal i München, hvor der i alt var blot 1015 folk på lægterne.

Den indledende fase i CHL er ikke et kæmpe tilskuerhit og den europæiske turnering har stadig svært ved at bide sig fast som tilsvarende turneringer i fodbold og såmænd også basketball og håndbold.

Midt i det hele skøjter altså SønderjyskE og Rungsted, og førstnævnte var på en umulig opgave i München i aften, hvor Mike Szmatulas lyseblå mål i åbningfasen skabte et kortvarigt håb om en overraskelse.

Nøjagtig som i den omvendte kamp kæmpede sønderjyderne glimrende og fulgte godt med tyskerne i kampens første periode, men som tiden skred frem, fik de danske gæster problemer og allerede tidligt i anden periode - da Philip Gogulla scorede til 4-1 for hjemmeholdet.

Hjemmeholdet kom foran 6-1, inden Mike Szmatula igen fik scoret og dermed cementerede, at han kan blive en fin målscorer for sønderjyderne i den kommende sæson. Det skete i powerplay efter en grim tackling på Mikkel Jensen.

Det var det mest positive - plus den fine opbakning - som SønderjyskE kunne tage med med hjem på hotellet og derefter videre i bussen til Zug i Schweiz, hvor sønderjyderne om et par dage skal spille endnu en meget vanskelig udekamp.

OPTAKT: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs FØR SÆSONEN: Aalborg Pirates