Ferencvaros blev slået med 4-1 i kampen i Cortina

Herning Blue Fox er tilbage i kampen om pladserne i Continental Cuppens Super Final. Efter nederlaget på 3-4 i aftes til værterne fra Cortina, blev det i eftermiddag til en 4-1-sejr over ungarske Ferencvaros.

Det er efter al sandsynlighed nok til at gå videre, hvis Herning vinder den afsluttende kamp i morgen mod GKS Katowice fra Polen – uanset udfaldet i lørdagens sene kamp mellem Cortina og Katowice.

I dag skulle midtjyderne gennem en målløs første periode og endda se Ferencvaros bringe sig i front tidligt i anden periode. Derefter var der ikke nogen herningensisk pardon.

Herning scorede tre gange i anden periode – målene sat ind af Mathias From, Mathias Bau – der for alvor ser ud til at være kommet i gang – og Victor Cubars.

Det sidste danske mål blev scoret i tredje periode af Brett Thompson, der cementerede slutresultatet 10 minutter inde i tredje periode.

Herning har nu tre point i to kampe, mens Ferencvaros står med nul. Inden aftenens kamp har både Cortina og Katowice tre point. Begge for en enkelt kamp.

Continental Cup: BLUE FOX I SUPER FINAL - ungarsk mirakel reddede midtjyderne Continental Cup: Dårlig afslutning på anden periode blev kostbar for Blue Fox