Efter to store nederlag fik Rungsted hul på bylden den rigtige vej mod Frederikshavn

Rungsted Seier Capital-Frederikshavn White Hawks 6-1 (3-0,2-1,1-0) Det en ren tennis for øjeblikket hos Rungsted Seier Capital. 

Efter nederlag på 1-6 og 2-6 i de seneste kampe tog Rungsted i går tredje sæt og vandt 6-1 hjemme over et haltende Frederikshavn-hold. 

Allerede efter 10 minutter var Frederikshavn bagud med tre, og træner Pasanen skiftede målmand Galansky ud med kollega Jukuri. 

Det var T.J. Moore, Nikolaj Rosenthal og Marcus Olsson, der havde bragt et veloplagt hjemmehold foran.

Første periode var Rungsteds og føringen kunne der ikke indvendes noget mod, men Frederikshavn kom stærkt igen i midtperioden, hvor nordjyderne fik lagt pres i hjemmeholdets zone.

Gæsterne udnyttede et powerplay i starten af perioden, og bragte et håb tilbage med en reducering til 3-1 allerede efter et minuts penge, hvor den sædvanlige formation hos White Hawks med Christopher Frederiksen som målscorer - assisteret af Fox og Larsen - fik scoret. 

De næste seks-syv minutter var det udeholdet, der trykkede på for yderligere reducering, men Rungsted fik fundet sig selv og scorede yderligere to gange.

Det var Nikolaj Rosenthal og William Boysen, der med scoringer midt i perioden reelt afgjorde kampen, og derfor blev tredje periode blot noget, der skulle overstås for begge mandskaber. 

Rasmus Andersson afsluttede målscoringen tre minutter inde i tredje periode med sin scoring til 6-1. 


SønderjyskE forstærker sig med slovensk back SønderjyskE erobrede Bentax Isarena med sikker sejr