Luka Vidmar spiller i Vojens for resten af sæsonen

Mario Simioni har tidligere i sin trænerkarriere arbejdet sammen med den slovenske back Luka Vidmar, og den 33-årige back får nu igen lejlighed til at jobbe med Vidmar, der lander i Vojens, hvor han skal forstærke SønderjyskE for resten af sæsonen.

Det skriver sønderjyderne på sin hjemmeside. 

Vidmar blev fritstillet lige før nytår i Bolzano i Erste Bank Eishockey Liga, da hans korttidskontrakt blev opløst på grund af, at en anden back Brett Flemming kom tilbage fra en skade. Sloveneren har stor erfaring fra mange ligaer, og har altså blandt mange stationer været en tur i Frederikshavn i 2016/17-sæsonen, hvor Mario Simioni var coach.

- Det er en spiller, som Mario Simioni havde, da han var træner i Frederikshavn, så vi har et indgående kendskab til ham. Vi får en spillende back, der er højrefattet, hvilket altid er dejligt at have, og så har han noget toughness i sig. Det er en spændende spiller, og vi tror, at han kan tilføre noget på backsiden.

– Han har prøvet lidt af hvert, og han har været omkring Sloveniens landshold, så det er en spiller med god erfaring. Han kommer hertil med kone og barn, og vi glæder os til at se ham i aktion i den lyseblå trøje, siger sportschef Kim Lykkeskov.


BILLEDER: 15 SKARPE SKUD fra Odense-Esbjerg Denne gang vandt Rungsted med tenniscifre