White Hawks-spilleren skal undersøges en af de kommende dage

Frederikshavn White Hawks har ikke fået nogen god start, siden holdet blev lukket ud af isolationen efter blot en enkelt kamp i skyggen. Det er blevet til nederlag mod Herning, Herlev og Esbjerg og nordjyderne har altså ikke noteret sig for et eneste point i de sidste tre kampe.

Oven i den resultatmæssige nedtur, som betyder, at Herlev nu bider Frederikshavn i haserne i tabellen, døjer nøglespilleren Aleksandr Bumagin med problemer med albuen, og nu kunne det tyde på, at endnu et stort White Hawks-navn er ude i kortere eller længere tid.

Det drejer sig om angriberen Justin Shugg, der i kampen mod Esbjerg i tirsdag fik et slag over sin tommelfinger, der nu er bundet ind. Og det er aldrig noget godt tegn, at lige nøjagtig den centrale finger er skadet. I Frederikshavn håber man, at Shugg får stillet en "mild diagnose".

- Det er korrekt, at han har slået sin tommefinger, men vi ved endnu ikke præcist, hvor slemt det ser ud. Han skal undersøges en af de kommende dage, siger White Hawks-direktør Henrik Andersen til Metalligaen.dk. 

Shugg har lavet 11 point i 15 kampe, og har i perioder vist, at han kan blive en skarpskytte i Metal Ligaen. Uanset vurderingen af Shuggs hidtidige sæson vil en skade til canadieren være et slag for White Hawks, både i toppen og ned gennem holdets bredde. 

Frederikshavn har i de seneste kampe også måttet undvære Christian Mieritz, så i værste tilfælde kan det blive et noget svækket frederikshavner-hold, der løber på isen til weekendens kampe mod Herlev og Herning. 

 


Rødovre: Callahan-debut må vente et par uger, arbejder stadig på en back RETRO: Erik Bostrup var først – nu sker det for 36. gang