Kasper Larsen og Marcus Almquist er stadig med i spillet om at blive draftet i slutningen af juni

Det er ikke længe siden, at NHL's Central Scouting offentliggjorde den sidste liste over "prospects" til den kommende draft, der foregår i dagene 23. og 24. juli. Nøjagtig som ved seneste draft er det virtuelt, og det betyder naturligvis, at spillerne sidder i "beskyttede miljøer" og kigger med på, hvorvidt NHL-klubberne har haft øje på dem.

I Rødovre og Herlev vil der være ekstra fokus. I sidste sæson spillede Rødovre-gutten Kasper Larsen nemlig for Herlev Eagles efter et klubskifte lige før sæsonen. 

Den lange back Kasper Larsen er den højest rangerede dansker blandt de internationale spillere. Larsen er rangeret som nummer 117 blandt de spillere, der i den seneste sæson har befundet sig i Europa, hvor han altså netop spillede Metal Liga for Herlev.

Marcus Almquist er også opdraget i Rødovre og spillede i sidste sæson for HV71, inden han rykkede hjem til Metal Liga-spil i Rødovre. Sidst på sæsonen blev han dog kaldt tilbage til HV71 og fik ikke playoff-spil med Mighty Bulls.

Den lille og hypermålfarlige Almquist står som nummer 141 på listen over "international skaters". 

Har de to danskere en mulighed for at blive draftet? Det bliver formentlig i yderkanten, hvis det bliver, men begge har gjort sig ret fordelagtig bemærket ved internationale deltagelser, så hvem ved, om der bliver liv og glade dage i Rødovre i slutningen af juli, når draften løber af stablen? 


CRAIG PUFFER fortsætter i Esbjerg Energy i den kommende sæson RETRO: Den gamle formand: ”Det havde jeg ikke troet, at jeg skulle opleve”