Hurtigt videre, siger Jannik Christensen efter finalenederlaget i lørdags

Esbjerg Energy missede sæsonens første pokal, men kaptajn Jannik Christensen er klar til at gå efter næste mål, der ikke giver pokaler, men mulighed for at få det bedste udgangspunkt i kampen om den næste pokal. Førstepladsen i grundspillet er næste mål, siger han til Jydske Vestkysten. 

Rungsted er 6,5 point foran Esbjerg Energy i tabellen. 

- Der er ikke langt op til Rungsted på førstepladsen, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne indhente dem. Det må da være vores klare målsætning.

Første opgave efter Metal Final4 er Frederikshavn, der kommer på besøg i Esbjerg i aften. 

- Vi havde virkelig krammet på dem kort før jul, hvor vi vandt 6-1 over dem på hjemmebane. Vi har også vundet 4-3 deroppe, men til gengæld har vi også tabt til dem to gange. Så det er jo sådan set helt åbent, siger Jannik Christensen. 

Træner Jason Jasper gør status i klubbens kampoptakt: 

- Vi skal videre efter weekendens Final 4-stævne og genfinde rutinen og rytmen fra hverdagen. En del havde glædet sig til Final 4-stævnet i Aalborg, hvor mange øjne hvilede på os både fredag og lørdag. Vi skal genfinde de rutiner og det mindset, som hidtil har bragt os langt, og første gang, vi skal det, er i aften mod Frederikshavn, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- SønderjyskE leverede en god præstation i finalen og greb muligheden, da den bød sig. Det vil jeg gerne anerkende, men selv om det ikke skal være en undskyldning, fik vi mindre hvile før finalen end SønderjyskE gjorde. Det gør en forskel om man kan spise aftensmad klokken 20 eller tæt på midnat, når man spiller dagen efter, siger Jaspers. 

- Vi startede godt i fredagens kamp, hvor vi besejrede Aalborg Pirates i semifinalen. Vi rodede os ud i problemer i finalen mod SønderjyskE og vi måtte se os besejret. Det skal vi lære af, men vi skal videre og fokus skal nu være på kampen mod Frederikshavn, hvor vi intet må tage for givet, konstaterer han. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Herning Blue Fox OPTAKT: Esbjerg Energy-Frederikshavn WH