Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Det er revanchetid for Herlev Eagles, der for en uge siden tabte en ganske tæt kamp mod Herning.

Det blev 4-2 til Blue Fox over forstadskøbenhavnerne, der var ganske svære at danse med for Blue Fox, der dog havde de individuelle kvaliteter til at hive sejren hjem.

Herlevs ørne har haft problemer med skader på det seneste, hvor op mod en håndfuld spillere har manglet, og det har skabt lidt problemer i en trup, der i forvejen er en anelse smal, men i de seneste sæsoner har været begunstiget af meget få skader. De er kommet nu, og det har skabt problemer på formen, hvor Herlev blot har snuppet tre point i de seneste fem kampe.

En mand som Joonas Riekkinen har siddet ude længe, men gjorde comeback for en uge siden i Herning. Hans tilbagekomst kan i den grad styrke Herlev i den kommende tid. 

Herning Blue Fox fik rejst sig efter et par nederlag med sejre sidste søndag i Odense og altså tirsdag for en uge siden mod Herlev. 

Midtjyderne har haft problemer med stabiliteten og går lige fra drømmehockey den ene dag til at se tunge ud tre dage senere.

Spændende, hvordan Ben Cooper får kikkerten stillet korrekt ind til slutspillet, om "Beaudry-historien" påvirker truppen i den kommende tid. 

Hold øje med: Herlevs back Anton Johansson får gigantisk med spilletid og ligger på en god halv time i snit i de seneste kampe. Hos Herning er Mathias Bau en evig trussel, der ligger på lur som en sulten løve og lige pludselig slår til foran modstanderens mål.

Det forventer vi: At Herning afventer og spiller på omstillinger mod et Herlev-hold, der også vil spille "defensiv først". Det kan sagtens blive tæt helt frem til sidste minut.

Historikken: Indtil nu har det været sikkert og vist i de tre indbyrdes opgør. Hjemmeholdet vinder. Senest i Herlev blev det 4-1 til ørnene. 

Statistikken: Tallene for de seneste tre kampe fortæller historien om, at førstekæden med Jonsson, Asperup og Thörnberg tager en rigtig god bid af spilletiden for Herlev. Det er formentlig her, Herning skal passe på i aften. Herning-spillerne står noteret for 34 point (mål og assister) i de seneste tre kampe. Dupont, Brace og Bau har stået for 15 af dem. Spændende duel mellem de to førstekæder på angrebsfronten.

Skader/karantæner: Herning senest uden Peter Eg og Daniel K. Nielsen, mens Herlev spillede uden Alexander Edström, Tobias Ruelykke, Max Vilstrup Olesen, Magnus Koch, Joachim Linnet, Simon Golbert, Mads Schlæger og Luis Blak Olsen og faktisk kun havde 16 markspillere med i Herning.   

 

 


STREAM: Herlev Eagles-Herning Blue Fox Esbjerg-kaptajn: Vi går efter førstepladsen i grundspillet