Den arbejdsomme forward fortsætter hos Pirates

Aalborg Pirates har endnu en spiller på plads til den kommende sæson. Tobias Ladehoff har skrevet kontrakt for de kommende to sæsoner, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Han præsenteres således: 

Tobias er en rigtig holdspiller. En spiller, der altid giver sig 100 procent i kampen uanset, hvad stillingen er. Han er en spiller, som man elsker at have på sit eget hold, men hader at spille imod, da han aldrig giver op.

Tobias er en rutineret spiller i Metal Ligaen, hvor næste sæson vil være hans 8. sæson på eliteholdet. Han har spillet over 200 kampe i Metal Ligaen samt 40 slutspilskampe for Aalborg Pirates, og er noteret for 28 mål og 46 assists.

Aalborg Pirates er rigtig glade for Tobias' store arbejdsindsats både på og udenfor isen. Han er et godt bevis på, at vi skal holde fast i den røde tråd fra ungdommen og op til eliteholdet.

Tobias Ladehoff var ligeledes en del af det guldhold, der i 2018 hentede The Double hjem til Aalborg. Han har også spillet på bl.a. U18 landsholdet, hvor han var med til at vinde guld i 2014/2015 og sikre oprykning til A-gruppen.


DE GAMLE ÅRBØGER: Klubberne, der kunne have været - Horsens RETRO: Den slemme dreng i klassen