To gamle venner mødes i Bulldogs efter sommerferien

Det var muligheden for at spille med vennen Dale Mitchell og betale tilbage til Odense Bulldogs, der var tungtvejende årsager til, at Tadeas Galansky vendte tilbage til Fyn. Tidligere i dag blev det meddelt, at Galansky skifter fra Frederikshavn til Odense. 

- Dale og jeg talte om, at vi skulle genforenes ved at komme tilbage til Odense og hjælpe dem. Vi er begge taknemlige overfor Bulldogs og specielt jeg, for Odense gav mig muligheden for at bevise, at jeg er en god målmand og jeg vil meget gerne betale tilbage til organisationen, byen og selvfølgelig også fansene. Jeg håber, at jeg kan hjælpe holdet til at komme tilbage til slutspillet, siger Galansky i en pressemeddelelse fra Bulldogs. 

- Jeg er positiv og satser på, at vi bliver konkurrencedygtige. Jeg vil gøre mit bedste til at hjælpe holdet på og uden for isen. Jeg er meget glad og kan slet ikke vente med at komme i gang. Da jeg forlod Odense vidste jeg, at jeg ville komme tilbage på et tidspunkt, siger Tadeas Galansky. 

Også træner Marc Lefebvre glæder sig over sin nye mand i buret. 

- Tadeas er en erfaren målmand med stor kvalitet. Han har været en af de bedste målmand i den danske liga i en del sæsoner. Han bliver en rolig støtte bag vores defensive, og vi stoler på ham i kampen for at vinde en titel. Jeg ved, at han er en fanfavorit i Odense og jeg er sikker på, at Bulldogs-fansene glæder sig over at have ham tilbage, siger Bulldogs-træneren.


OLIVER REUTER SKIFTER tilbage til Rødovre GALANSKY-SKIFTE TIL ODENSE NU BEKRÆFTET: Tjekken vender tilbage til Fyn