Herlev-angriberen vender hjem til sin moderklub efter fire år "ude"

Rødovre har fået endnu en af sine "gamle drenge" tilbage i folden. Den teknisk velfunderede angriber Oliver Reuter skifter fra Herlev og Reuter bliver efter Benjamin Mauritzen og Magnus Povlsen den tredje spiller, der tager den korte vej til Rødovre fra naboklubben. Lasse Mortensen er i øvrigt taget den anden vej.

Oliver Reuter præsenteres således af Rødovre: 

21-årige Reuter spillede i RSIK frem til 2016, hvor han tog skridtet op i Metal Ligaen hos Gentoftes Stars. Her spillede han to sæsonener inden turen til Hvidovre Fighters og dernæst Herlev Eagles. Trods de kun 21 år har Reuter allerede spillede 185 Metal Liga-kampe.

Han har derudover spillet på diverse ungdomslandshold fra U16 og op til U20.

Sportschef Jørgen Illemann om tilføjelsen af Reuter:

- Oliver er stadig en ung fyr med masser af fart, gode tekniske færdigheder og generelt ligger hans styrker i det offensive. Det bliver spændende at få lov at arbejde med ham, for han har masser af potentiale. Dette skal vi i samarbejde med Oliver få til at blomstre på liganiveau, fortæller han.


EUROPAS TOP 250: Et dansk hold sniger sig ind blandt de 150 bedste Galansky og Mitchell ville genforenes og betale tilbage til Odense