En af Metal Ligaens bedste målmænd i en længere årrække er tilbage, hvor det hele begyndte

Tadeas Galansky er tilbage på Fyn i den kommende sæson. Det var i Odense Bulldogs hele hans danske eventyr begyndte, og nu viser det sig altså, at de mange varme rygter taler sandt. Tjekken vender tilbage sammen med sin gode ven Dale Mitchell og Galansky afløser altså Evan Cowley i det fynske bur.

Det glæder naturligvis Bulldogs-ledelsen. Fynboerne tog pokaltitlen i 2016 med Galansky i buret, og det var også tjekken, der førte Aalborg til mesterskabet i 2018. Han er kendt for at spille mange kampe og levere solide, jævne præstationer over en hel sæson. I 2019/20-sæsonen blev han for anden gang i karrieren kåret til MVP i Metal Cup-finalen efter Frederikshavns 2-0-sejr over Rungsted i finalen. 

- Tadeas er jo uden en tvivl en af de bedste målmænd i ligaen og har været det kontinuerligt over flere sæsoner. Som med Dale har jeg igennem årene været i kontakt med Tadeas agent omkring et skifte tilbage til Odense Bulldogs og omkring nytår blev det mere konkret, og det er med stolthed vi nu endeligt kan offentliggøre kontrakten, siger Bulldogs-sportschef Henrik Benjaminsen i en pressemeddelelse.


Galansky og Mitchell ville genforenes og betale tilbage til Odense DEFINITIVT: Kodie Curran skriver under for Anaheim