Ishockeyen kan måske begynde 1. august

Det ser ikke ud til, at ishockey og skøjtehaller helt konkret er nævnt i de faser af samfundets genåbning, som Regeringen sammen med Folketingets partier har offentliggjort. 

Men man kan fortolke sig til nogle ting, der kan dreje sig om ishockey. Vi kan slå fast, at det definitivt først er 1. september, hvor over 500 tilskuere må forsamles.

- Forbuddet mod arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende hvor der er flere end 500 personer til stede, fastholdes til minimum 31. august, lyder det i aftalen.

Det næste vi kan slå fast er, at indendørs sport - her er skøjtehaller ikke nævnt konkret - ikke må sættes i gang før tidligst 1. august. Kommer skøjtehallerne til at åbne 1. august, kan det betyde træningsstart på "normal vis", men formentlig også med nogle "corona-restriktioner". 

Det skal siges, at det meste af ovenstående er ren fortolkning, og det samme kan man jo også gøre på "professionel sport", som må åbne snarest muligt i form af Superliga-fodbold - men foreløbig uden tilskuere og med kraftige restriktioner. Gælder "professionel sport" også ishockey? - sådan burde det vel være, men lad os se, hvordan tingene skrider frem de kommende uger. 

Tendenserne synes at være positive, og vi har lov at håbe. 


Nielsen og Adamsen fortsætter i Herning-buret Herlev-chef: Vi får svært ved at holde på profilerne