Blue Fox fortsætter med samme målmandopsætning som i sidste sæson

Herning Blue Fox spiller i den kommende sæson videre med Simon Nielsen, Albert Adamsen og Frederik Søgaard som målmandsteam. Det skriver midtjyderne på sin hjemmeside her i formiddag.

Dermed er kontrakterne med Nielsen og Adamsen altså forlænget for endnu en sæson og de præsenteres således i Herning.

Herningensiske Simon Nielsen trønerind i sin 11. sæson for Herning Blue Fox. Ganske enkelt imponerende for den rutinerede målmand der ligeledes gennem de sidste 12 år har været en fast bestanddel af A-landsholdets VM målmandsteam.

Sammen med Simon følger Rødovre-drengen Albert Adamsen, der nu træder ind i sin 4. sæson for Herning Blue Fox. 20-årige Albert er i den grad faldet til i det midtjyske hos Blue Fox, hvor hver træning og hver kamp er med til at skabe den rette udvikling for ham. Og netop muligheden for at fortsætte med målmandsteamet vækker stor glæde og ikke mindst ro for herningensernes sportschef Martin Struzinski.

- Jeg er rigtig glad for at alle brikkerne er faldet på plads i målmandskabalen. Umiddelbart har alle parter udvist stor lyst og velvilje til at fortsætte hvor vi slap. Det giver en vis ro som sportslig ansvarlig, at man i en omskiftelig liga, hvor der er så mange nye ansigter hver sæson, kan have en kontinuerlig proces, på så vigtig en post som målmandsposten er, siger Herning-sportschef Martin Struzinski. 

- Simon, Albert og Frederik Søgaard, som vi skrev med tidligere på året er topmotiverede for at samle pucken op og fortsætte den fantastiske formkurve de alle var inde i før slutspillet der endte med at blive aflyst. Man kan jo bare kigge op eksempelvis Simon Nielsens meritter, at kompetencen til fulde følger vores ambition om, at høre til i toppen af dansk ishockey i den kommende sæson, lyder det fra sportschefen. 


NYT! ISHOCKEY MED I FASE2: Professionelle ligaer kan genoptage træningen Genåbning: Indendørs sport hører til i fase 4