Det er vores overbevisning at arbejdet fra Licensudvalgets side er foregået med en sober og konstruktiv tilgangsvinkel, siger Ligaforeningen

Ligaforeningens direktører har i dag været samlet til møde, og har følgende statement til den kritik fra Gentofte Stars, der i de seneste dage har præget medierne. 

Gentofte Stars har søndag været ude og kritisere den afvisning de har fået af Ligaforeningen, omkring deres ansøgning til spil i Metal Ligaen 2020/2021.

I Ligaforeningen er vi helt trygge ved det arbejde der er blevet lagt for dagen af DIUs Licensudvalg i forbindelse med Gentofte Stars ansøgning.

Det er vores overbevisning at arbejdet fra Licensudvalgets side er foregået med en sober og konstruktiv tilgangsvinkel.

Ligaforeningen har ud fra det fremsendte materiale vurderet, at Erhvervsklub Gentofte Stars ApS fortsat ikke opfylder betingelserne for optagelse i Ligaforeningen, og ikke vil kunne indgå i Metal Ligaen sæson 2020/2021 på et forsvarligt økonomisk dokumenteret grundlag.

Statementet er underskrevet af direktørerne fra de nuværende ni klubber i Metal Ligaen. 


Kodie Curran fandt spilleglæden tilbage i Esbjerg JEPPE HOLMBERG er tilbage i dansk topishockey - klar for Odense i den kommende sæson