Aalborg-målmanden var ganske tilfreds med opbakningen fra sit hold i aftes

Aalborg Pirates vandt - vel som forventet - tirsdagens kamp mod Rødovre. 

Det blev til en 3-1-sejr til hjemmeholdet i Bentax Isarena, og blandt aftenens nøglepersoner hos Pirates var der bred enighed om, at første og tredje periode var godkendt, mens det haltede i de midterste 20 minutter.

- I første og tredje periode har vi fint styr på dem og lukker dem fuldstændig ned, og de får ikke de store chancer. I anden periode går vi ned i tempo og kadence, og det udnytter Rødovre til at få nogle store chancer, deriblandt målet, sagde Sørensen til Nordjyske efter kampen, som dog først blev definitivt afgjort kort før tid med Kirill Kabanovs scoring i tomt bur.

Det var i øvrigt med assist fra George Sørensen. 

Kirill Kabanov var tilbage efter en skadespause, og han dryppede direkte ind i en tredjekæde sammen med Ben Duffy og Jeppe Jul Korsgaard. Dermed manglede Aalborg altså blot en enkelt mand i aftes i form af Tobias Ladehoff, og nordjyderne har vel Metal Ligaens absolut bredeste trup ind mod slutspillet. 

Rødovre ligger stadig relativt lunt i svinget i forhold til den sidste plads i slutspillet, men skal gerne have et point eller tre på kontoen inden kampen 7. marts mod Odense, så det ikke bliver til en alt for nervepirrende afslutning på grundspillet for Mighty Bulls, der for øjeblikket har umådelig svært ved at vinde ishockeykampe.


KIM LYKKESKOV STOPPER i SønderjyskE efter denne sæson For fjerde gang: Herlev igen uden chance mod Esbjerg