Årets pokalfighter var en glad mand, efter aftenens finalesejr over Aalborg Pirates

For andet år i træk blev Mathias Bau Hansen kåret som årets pokalfighter. Den langlemmede Herning forward var også her, der og alle vegne i aftenens fremragende finalekamp, og var med afstand, kampens bedste spiller i aften.

Med to scoringer og en assist, blev han lige præcis den afgørende faktor som er nødvendig i en finale, og det var et stærkt Herning mandskab, der fortjent tog sejren og pokalen med hjem. For første gang siden 2015 var der metal til Herning Blue Fox, og man kunne fornemme lettelsen og glæden, da pokalen var overrakt.

-Det er en dejlig følelse at stå her med pokalen, nu vi ikke kunne vinde den sidste år. Det gør det ekstra dejligt nu, og jeg synes også, vi var det bedste hold i dag. Vi var klar fra start, spillede hårdt og skøjtede godt, samtidig med fik vi lukket dem godt ned, med det de er gode til, lød det på isen fra Bau, alt imens de ellevilde Herning supportere sang og fejrede sejren med spillerne.

Han ville ikke tage æren som årets pokalfighter alene, og gav roserne videre til sine holdkammerater.

-Vi spiller godt som hold, og det er afgørende for at vi vinder. Det er ikke så meget mig, men det er selvfølgelig sjovere og stå her med titlen når vi har vundet, modsat sidste år, hvor jeg fik den, og vi tabte, sagde Mathias Bau, alt imens der blev sprøjtet med champagne som traditionen foreskriver det, når man har vundet en titel.


Herning triumferede i Bauhaus Arena HERNING VANDT METAL FINAL4: Leverede fremragende indsats, og vandt fortjent