Eagles fik en god sejr i den første hjemmekamp i sæsonen

Herlev Eagles har nu besejret både Rødovre og Rungsted i de sjællandske klubbers interne testkampe.

Det er facit efter at Herlev her til aften formåede at vinde 5-2 over Rungsted, der ellers i sidste øjeblik var blevet forstærket af sine nordamerikanere og derfor stillede op til kampen i næsten stærkeste opstilling.

Ganske pudsigt var det også et comeback til Nichlas Hardt på den is, han senest optrådte på som "hjemmebanemand" i dansk ishockey. Helt tilbage i 2007-08 spillede Hardt for Herlev, inden han drog ud i Europa.

Hardt var i dag i kæde med Olsson og Persson, men det var en anden tilbagevendende mand, Morten Jensen, der scorede et tidligt mål for Rungsted. Allerede inden første periode havde Filip Owesson og Mattias Åkesson vendt bøtten for Herlev.

Joonas Riekkinen scorede anden periodes eneste mål, og den finske kaptajn var i det 53. minut oplægger til Magnus Molges 4-1-mål, inden Riekkinen selv satte 5-1'eren.

Inden kampen var slut fik Nikolaj Rosenthal reduceret og selv om det blot var en træningskamp var det et stærkt signal at sende fra Herlevs side. Kamprapporten, som denne artikel er baseret på, fortæller, at Cristopher Nihlstorp var på kassen for Rungsted, men altså tabte duellen til Herlev-kollegaen Jidskog.

Næsten fuldtallige Herning vandt jævnbyrdig test mod Frederikshavn Nye folk var stærke for SønderjyskE