Malmös junior 20-mandskab voldte ørnene problemer

Herlev tog i dag hul på hjemmebanekampene i indeværende sæson, og det blev til en smal sejr til ørnene på 5-4 mod Malmös Junior-20-mandskab, der måske nok voldte Herlev lidt større problemer end umiddelbart forventet.

Malmö førte 4-1, inden Eagles fik fat og fik vendt kampen.

Victor Cubars scorede Herlevs enlige mål i første periode, der endte 1-1. I anden periode scorede gæsterne tre ubesvarede mål, inden Alexander Lindqvist-Hansen satte Herlev i gang med sin scoring til 2-4.

Det var startskuddet til det comeback, der blev fuldendt i tredje periode.

Joseph Jonsson satte 3-4-målet, inden Victors Cubars udlignede for anden gang i kampen. Denne gang til 5-4.

En af de nye folk hos Tobias Åhström, blev matchvinder med sin scoring i det 48. minut. Daniel Baastrup-Andersen assisterede svenskeren og så var det slut med målene for den kamp.

Dermed vandt Herlev for anden gang på stribe efter 4-3 i Rødovre fredag aften.

Fredag aften gælder Tingsryds AIK fra Allsvenskan, der skal på besøg i Ørneborgen.

Fredberg tager udfordringen op: De vinder guld Nielsen og Schultz førte an for Esbjerg i 3-2 over Odense