Eagles vandt højst overraskende med hele 7-2 hos nordsjællænderne og scorede hele fire gange i undertal

Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital 2-7 (1-2,0-2,1-3) Det blev til et noget overraskende resultat, da Herlev i aften gæstede Rungsted. Måske ikke så dramatisk, at Herlev tog sejren, men cifrene 7-2 – og tre mål i undertal rystede hjemmepublikummet i Rungsted. Helt vildt var det, at Alexander Lindqvist-Hansen leverede fire mål – to i undertal.

Første periode var åben. Ingen af de to mandskaber tænkte frygtelig meget på defensiven. Christoffer Gath åbnede scoringen på glimrende vis efter tre minutter, da han udnyttede en hurtig spilvending, og selv om Rungsted havde overtag i starten, slog Herlev til igen.

Victor Rollin-Carlsson hamrede den højt over skulderen på Lillie i powerplay. 0-2 og stærk start for gæsterne, der kort efter måtte se Lucas Andersen reducere på en stærk afslutning fra ”slottet”. Det var ren tju-bang i de resterende 10 minutter af første periode, og de to keepere havde travlt, mens trænerne formentlig havde travlt med at rette defensiven af i første pause.

Det slap Patric Wener bedst fra, og ”Flash” – Alexander Lindqvist-Hansen – begyndte sit show for aftenen.

Intet fungerede for hjemmeholdet i anden periode. Selv en fem mod tre-mulighed gav ikke pote, og så slog Lindqvist-Hansen til et med fladt slagskud. 3-1, Lillies udsyn dækket.

Emil Jidskog stod for en kæmpe dobbeltredning derefter, Persson tabte pucken på blå linje, ”lynet” fra Herlev strøg af sted og hamrede pucken ind. Rungsted 1, Herlev 4 på tavlen.

Lillie måtte også ud i store redninger i anden periodes slutfase, og det lignede et Rungsted-hold på nedtur. Den fortsatte i tredje periode.

Alexander Lindqvist-Hansen fuldbyrdede sit hattrick med en styring efter blot 50 sekunder, men T.J. Moore fik kortvarigt bragt Rungsteds håb tilbage med en reducering. 2-5 efter 46 minutter, men så var festen også slut for de forsvarende mestre.

En tidlig satsning kostede en Joonas Riekkinen-scoring. Og hvem andre end Alexander Lindqvist-Hansen fik lov at afslutte den magiske Herlev-aften? Hans skud ramte Gustav Green og endte bag Lillie til 7-2-slutstillingen.

Vigtig, vigtig sejr for Herlev efter en dårlig periode, mens Rungsted lige nu er en smule i sumpen med nederlag og rigtig, rigtig mange mål imod.