Seks spillere har fundet vej til "ugens A-kæde"

Slutspillet er begyndt. Hektikken er over os. Herligt. Seks spillere er blevet valgt ud til denne uges hold i Metal Ligaen. Du får dem lige her: 

Målmand - Samu Perhonen (Odense): Finnen var formidabelt kørende i går mod SønderjyskE og har holdt de lyseblå fra at score i halvanden kamp. Stærk søndag, stærk finne.

Back - Rasmus Lyø (SønderjyskE): Havde en halvdårlig aften som holdkammeraterne i går, men fredag var han strålende og leverede to fremragende mål i 4-3-sejren til SønderjyskE.

Back - Nikolai Nielsen (Aalborg): Knægten er trådt i karakter i denne sæson og har fået sit Metal Liga-gennembrud. Krydrede Aalborgs sejr i Herlev i går med en flot indsats og et stærkt 1-0-mål.

Forward - Grayson Downing (Esbjerg): Var der nogen, der IKKE mente, at Downing var en forstærkning, da han kom tilbage fra sin skadespause? Tre ud af fem scoring for Esbjerg i serien mod Frederikshavn. 

Forward - Mathias Bau (Herning): Scorede det afgørende mål mod Rungsted og var en stor offensiv kraft for Herning i hele den første kamp. Dominerende, bomstærk og teknisk dygtig. 

Forward - Christopher Frederiksen (Frederikshavn): En af de spillere, der virkelig sprudlede i den første kamp efter Pasanen. Nød den mere offensive tilgang til spillet i fredags og brillerede med to flotte assister i White Hawks-sejren i den første kamp. 


Rungsted overfaldt Herning og vandt sikkert BLAK OG HORAK forlænger med Herlev Eagles